به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، دکتر علیاکبر محمدی در این خصوص افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی نورزوی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نیشابور از ۱۱ اسفند ماه امسال به منظور حفظ سلامت هموطنان آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس، اماکن و مراکز بین راهی، سامانه های آبرسانی، مراکز اقامتی، روز بازارها، مراکز تفریحی، کنترل و نظارت بر عرضه مواد غذایی، کنترل آب آشامیدنی از طریق نمونهبرداری و کلر سنجی، انجام گشت های مشترک با دستگاههای مرتبط و انجام برنامههای آموزشی از جمله مهمترین اقدامات برنامه سلامت نوروزی است.
تعطیلی ۱۰ واحد صنفی متخلف در نیشابور
محمدی گفت: در هفته نخست اجرای این طرح حدود ۶ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی بهداشتی انجام شده است که در این بازدیدها بیش از هزار و ۴۰۰ مورد صدور اخطاریه بهداشتی و ۱۵۱ مورد معرفی به مراجع قضایی توسط کارشناسان بهداشت محیط نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه انجام شده و ۱۰ واحد متخلف بهداشتی نیز مهر و موم شده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: همچنین در راستای کنترل موادغذایی سه هزار و ۱۵۲ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی و ۱۸ مورد نمونهبرداری انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت کنترل آب آشامیدنی برسلامت مردم، ادامه داد: همچنین در این طرح تاکنون ۱۰۰ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مورد کنترل کیفی آب آشامیدنی به منظور پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از طریق آب آشامیدنی، صورت گرفته است.
نظر شما