معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف و ضبط شد

۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در نیشابور کشف شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، دکتر علی‌اکبر محمدی در این خصوص افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی نورزوی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نیشابور از ۱۱ اسفند ماه امسال به منظور حفظ سلامت هموطنان آغاز شده و تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس، اماکن و مراکز بین راهی، سامانه های آبرسانی، مراکز اقامتی، روز بازارها، مراکز تفریحی، کنترل و نظارت بر عرضه مواد غذایی، کنترل آب آشامیدنی از طریق نمونه‌برداری و کلر سنجی، انجام گشت های مشترک با دستگاه‌های مرتبط و انجام برنامه‌های آموزشی از جمله مهمترین اقدامات برنامه سلامت نوروزی است.

تعطیلی ۱۰ واحد صنفی متخلف در نیشابور

محمدی گفت: در هفته نخست اجرای این طرح حدود ۶ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی بهداشتی انجام شده است که در این بازدیدها بیش از هزار و ۴۰۰ مورد صدور اخطاریه بهداشتی و ۱۵۱ مورد معرفی به مراجع قضایی توسط کارشناسان بهداشت محیط نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه انجام شده و ۱۰ واحد متخلف بهداشتی نیز مهر و موم شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: همچنین در راستای کنترل موادغذایی سه هزار و ۱۵۲ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی و ۱۸ مورد نمونه‌برداری انجام شده است.

وی با اشاره به اهمیت کنترل آب آشامیدنی برسلامت مردم، ادامه داد: همچنین در این طرح تاکنون ۱۰۰ مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مورد کنترل کیفی آب آشامیدنی به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از طریق آب آشامیدنی، صورت گرفته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha