به گزارش قدس خراسان، دکتر حسن آذریان در این خصوص با اشاره به این که این شهرستان ۲۵ واحد مرغداری دارد افزود: اجازه این میزان جوجهریزی در ۱۷ واحد مرغداری فعال تایباد در پی نبود بیماری های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده به طوری که طی ۲ سال گذشته تاکنون هیچ گونه کانون بیماری از جمله، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آنگارا و نیوکاسل در مرغداری های تایباد گزارش نشده است.
او اضافه کرد: هر دوره جوجهریزی در این شهرستان ۷۵ تا ۸۰ روز زمان می برد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجهریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجهریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور در این سامانه ثبت میشود.
آذریان افزود: هم اکنون روزانه ۱۰ تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان تولید می شود که هفت تن و ۲۰۰ کیلوگرم از آن در بازار تایباد به مصرف می رسد و سایر آن نیز به شهرستان های همجوار ارسال می شود.
وی اضافه کرد: سالانه افزون بر هشت هزار تن گوشت سفید در مرغداری های فعال این خطه مرزی تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.
نظر شما