۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
کد خبر: ۱۰۶۷۰۷۰

رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: ۶۵۵ هزار و ۶۰۰ قطعه جوجه ریزی از ابتدای سال جاری تاکنون در مرغداری های این شهرستان انجام شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش داشته است.

افزایش جوجه ریزی در تایباد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، دکتر حسن آذریان در این خصوص با اشاره به این که این شهرستان ۲۵ واحد مرغداری دارد افزود: اجازه این میزان جوجه‌ریزی در ۱۷ واحد مرغداری فعال تایباد در پی نبود بیماری های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده به طوری که طی ۲ سال گذشته تاکنون هیچ گونه کانون بیماری از جمله، آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آنگارا و نیوکاسل در مرغداری های تایباد گزارش نشده است.

او اضافه کرد: هر دوره جوجه‌ریزی در این شهرستان ۷۵ تا ۸۰ روز زمان می برد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی تایباد گفت: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور در این سامانه ثبت می‌شود.

آذریان افزود: هم اکنون روزانه ۱۰ تن گوشت سفید در مرغداری های این شهرستان تولید می شود که هفت تن و ۲۰۰ کیلوگرم از آن در بازار تایباد به مصرف می رسد و سایر آن نیز به شهرستان های همجوار ارسال می شود.

وی اضافه کرد: سالانه افزون بر هشت هزار تن گوشت سفید در مرغداری های فعال این خطه مرزی تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha