به گزارش قدس خراسان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن گفت: تغییرات اقلیمی، کاهش بارندگی ها و قطعی مکرر برق چاه های کشاورزی باعث کاهش ۵۰ درصدی تولید انجیر در این شهرستان شده است.
مهدی مسروری افزود: سطح زیر کشت محصول انجیر در شهرستان بردسکن ۲۱۰ هکتار است و پیش بینی می شود امسال به طور متوسط از هر هکتار ۳ تن محصول برداشت شود.
وی با بیان اینکه مناطق ابراهیم آباد، باب الحکم و شهر بردسکن از مهم ترین نقاط انجیرکاری شهرستان هستند، ادامه داد: هم اکنون حدود ۷۰۰ بهره بردار در زمینه تولید این محصول فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: انجیر بردسکن به دلیل مصرف بسیار محدود سم و کود شیمیایی، محصولی ارگانیک و با کیفیت به شمار می رود و بردسکن همچنان در زمینه تولید انجیر، رتبه نخست استان را در اختیار دارد و آورده اقتصادی این محصول بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد می شود.
مسروری با اشاره به افزایش شدت گرما و تأثیر آن بر کیفیت محصول، بر لزوم اجرای راهکارهای پیشگیرانه تأکید و خاطرنشان کرد: ایجاد سایبان بر روی درختان انجیر علاوه بر کاهش تبخیر و حفظ رطوبت خاک، از آفتاب سوختگی میوه ها جلوگیری می کند و موجب افزایش بازارپسندی محصول خواهد شد.
نظر شما