به گزارش قدس خراسان، نسرین خارقانیمقدم در این خصوص اظهار کرد: ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده لبنی که در شرایط کاملاً نامناسب تولید و عرضه میشدند و پس از طی مراحل قانونی ضبط شدند.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با تأکید بر خرید مواد غذایی از مراکز مجاز، توصیه کرد: شهروندان به تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی و علامت سیب سلامت توجه کنند.
وی افزود: نظارت مستمر و جدی کارشناسان و بازرسان استاندارد بر واحدهای تولید لبنیات همچنان ادامه دارد و با متخلفین با قاطعیت برخورد خواهد شد.
نظر شما