فرح روشن پور اظهار داشت: اساسا یکی از خصوصیات گوشتهای احشایی مثل سنگدان و جگر این است که دارای پروتئین هستند و میتوان از آنها به عنوان منابع تامین کننده این ماده غذایی مهم استفاده کرد.
روشن پور در ادامه تصریح کرد: جگر مرغ علاوه بر این که دارای حجم بالایی از پروتئین است، همچنین در روند خونسازی نقش مهمی ایفا میکند.
وی گفت: سنگدان مرغ هم حاوی مقادیری بالا از پروتئین است و از سوی دیگر دارای آنزیمهایی است که سنگهای کلیوی را میشکند و در واقع از خواص درمانی برخوردار است.
روشن پور خاطرنشان کرد: البته اگر در پرورش مرغها از مواد هورمونی استفاده شود نه تنها مصرف جگر سودی ندارد بلکه بسیار مضر هم خواهد بود.
وی در گفت وگو با ایسنا تاکید کرد: هورمون به عنوان یک ماده مضر ممکن است در جگر مرغ تجمع پیدا کند و مصرف آن را برای افراد مضر سازد.
نظر شما