مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن از باتلاقی بودن کفه نمکی این شهرستان و لغو مراسم گردشگری ۱۵ رمضان در این منطقه خبر داد

کفه نمکی بردسکن به یک باتلاق خطرناک تبدیل شده است / احتمال بلعیده شدن  خودروها و گردشگران درباتلاقهای نمکی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد صابری زارع در گفت و گو با مهر اظهار کرد: همه ساله جمع زیادی از شهروندان بردسکنی و گردشگران در شب نیمه ماه مبارک رمضان از کویر نمک بازدید می کنند که سال های گذشته فضای بیشتری جهت ورود خودروها و تفرج گردشگران در این منطقه وجود داشته است اما امسال رطوبت زیاد باعث کاهش مکان های قابل استفاده گردشگران شده و هر لحظه احتمال فرو رفتن خودروها و یا افراد در باتلاق های نمکی وجود دارد.

وی ادامه داد: امسال با توجه به حجم زیاد بارش ها و ایجاد باتلاق های نمکی در منطقه، گردشگران باید از رفت و آمد در مناطق پرخطر و نیز حضور انفرادی در منطقه خودداری کنند.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن تصریح کرد: تصمیم گرفته شده همایش کویر نوردی و حضور خانواده ها ۱۵ تیرماه  در این مکان برگزار شود و امسال در نیمه ماه مبارک رمضان هیچ برنامه ای برگزار نمی شود.

صابری خاطرنشان کرد: این جذابیت تاکنون موجب برپایی چندین تور گردشگری طبیعت گردی و کویرنوردی در کفه نمکی بردسکن شده است، اما امسال به لحاظ وجود باتلاق های نمکی در این منطقه این برنامه با یک ماه تاخیر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: کفه نمکی بردسکن یکی از آثار و جاذبه‌های ارزشمند طبیعی کشور است که از سال ۱۳۹۰ به شماره ۱۵۷ در فهرست آثار طبیعی کشور به ثبت رسیده است. این عارضه طبیعی مربوط به دوران سوم و چهارم زمین شناسی است که در فاصله ۶۰ کیلومتری جنوب بردسکن در بخش شهرآباد این شهرستان قرار گرفته است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن بیان کرد: کفه نمکی به جهت وضعیت بی‌نظیر و چشم‌اندازهای طبیعی کویری مورد توجه گردشگران و علاقه‌مندان داخلی و خارجی در طول سال قرار می‌گیرد. جلوه‌های زیبای بلورهای نمک در حال شکل‌گیری، تراکم بلورهای نمک بر روی شن‌زارها، ایجاد چاله‌های نمکی و حوضچه‌های آب ناشی از تعریق خاک از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این زیستگاه طبیعی است و آن را در کشور و منطقه به یک زیستگاه منحصر به فرد تبدیل کرده است.

صابری گفت: با توجه به اینکه این عارضه طبیعی از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار و در کشور منحصر به فرد است قابلیت ثبت جهانی را دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha