یک متخصص زنان و زایمان گفت:‌ خانم های بارداری که کلسترول خونشان بالا است جگر و زرده تخم مرغ کمتر مصرف کنند.<BR>

جگر و زرده تخم مرغ کمتر بخورید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از وب دا،‌ دکتر فرناز اهدایی وند ضمن بیان این مطلب اظهار داشت:‌ پروتئین در حاملگی برای رشد و ترمیم جنین، جفت و رحم و افزایش حجم خون مادر لازم است.
وی افزود: میزان پروتئین مورد نیاز روزانه حدود 8 میلی گرم است و بهتر است پروتئین مورد نیاز از منابع حیوانی مانند گوشت، شیر ، تخم مرغ، پنیر، مرغ و ماهی تأمین شود.
مدیر گروه بهداشت خانواده دانشگاه شهید بهشی خاطرنشان کرد:‌ انواع گوشت،‌جگر، دل، قلوه، انواع حبوبات، مغزها مانند مغر پسته، گروه بادام و دانه های سویا نیز سرشار از پروتئین و آهن هستند.
دکتر اهدایی وند ادامه داد: خرما، حبوبات، نخود دارای آهن و ویتامین و بهترین منبع گیاهی پروتئین هستند که خانم های باردار می توانند در رژیم غذایی خود مصرف کنند.
وی با بیان این که ماهی منبع بسیار عالی از پروتئین محسوب می شود به خانم های باردار و شیرده توصیه کرد: از مصرف انواع خاصی از ماهی ها مانند نیزه ماهی و سفره ماهی که حاوی مقادیر زیاد جیوه هستند خودداری کنند
 

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علي IR ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
    1 0
    چه بيسواد!! نياز روزانه پروتئين 8 ميلي گرم