سرپرست اداره مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: حدود ۱۳ تن فرآورده لبنی غیربهداشتی که قابلیت مصرف انسانی نداشت توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف، جمع‌آوری و نابود شد

نابودی ۱۳ تن فرآورده لبنی غیربهداشتی در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سمانه رمضانی در این خصوص افزود: با توجه به اهمیت کنترل و نظارت بر مواد غذایی، این فرآورده‌ها پس از انجام مراحل قانونی و با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی نابود شدند.

وی ادامه داد: همچنین در این بازه زمانی حدود ۲۰۰ کیلوگرم محصولات کیک و شیرینی به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی توقیف شد که با توجه به اهمیت کنترل و نظارت بر مواد غذایی و پایش مستمر واحدهای تولیدی، این مقدار محصولات غیرمجاز در حضور نماینده حقوقی معاونت غذا و دارو و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی توقیف شد.

سرپرست اداره مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: از شهروندان خواستاریم مواد غذایی، آشامیدنی و اقلام سلامت‌محور را فقط از مراکز مجاز تهیه کنند و هنگام خرید، به مواردی مانند تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی و علامت سیب سلامت توجه ویژه داشته باشند.

رمضانی افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا داشتن شکایت در خصوص مواد غذایی، محصولات آرایشی و بهداشتی یا اقلام سلامت‌محور، شهروندان می‌توانند از طریق شماره تلفن ۰۵۱۴۳۳۵۲۳۱۱ یا سامانه fms.nums.ac.ir موارد را به معاونت غذا و دارو گزارش دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha