عطر دل‌انگیز گل‌های محمدی، نه تنها فضای تربت‌جام را معطر کرده، بلکه چرخ اقتصاد این شهرستان را نیز به گردش درآورده است. با شروع فصل برداشت از ۳۵ هکتار گلستان‌های این منطقه، امید به رونق صنعت گلاب‌گیری در دل کشاورزان و فعالان این حوزه زنده شده است.

رونق اقتصاد خوش‌بو در تربت‌جام با ۳۵ هکتار گل محمدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام در این خصوص اظهار کرد: کشاورزان سخت‌کوش تربت‌جامی به استقبال فصل برداشت گل محمدی رفتند تا هزاران لیتر گلاب را پس از تولید، روانه بازار مصرف کنند.

باقر خدادادی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۵ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود به طور متوسط از هر هکتار، دو هزار و ۵۰۰ کیلوگرم برگ گل برداشت شود.

وی با اشاره به مصارف گوناگون این محصول افزود: بیش از ۹۰ درصد گل‌های برداشت شده در صنعت گلاب‌گیری مورد استفاده قرار می‌گیرد و مابقی نیز به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی فرآوری و عرضه می‌شود.

تولید سالانه ۵۰ هزار لیتر گلاب در تربت‌جام

خدادادی در ادامه به میزان تولید گلاب در این شهرستان اشاره کرد و گفت: از هر ۸ کیلوگرم گل تازه، حدود یک لیتر گلاب ناب و معطر به دست می‌آید و سالانه بالغ بر ۵۰ هزار لیتر گلاب در مناطق مختلف تربت‌جام تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام با تأکید بر اهمیت کشت گیاهان کم‌آب‌بر و دارویی نظیر گل محمدی، از حمایت‌های این اداره برای توسعه کشت این محصول خبر داد و تصریح کرد: رویکرد جهاد کشاورزی شهرستان، افزایش سطح زیر کشت، ارتقاء کیفیت تولید و حفظ منابع طبیعی از طریق حمایت از توسعه کشت گل محمدی است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha