اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد، به عنوان متولی صدور مجوز واحدهای رست و فراوری قهوه، با برگزاری میز تخصصی قهوه در توسعه و ارتقای کیفیت این محصول، گامی اساسی برداشت.

پیشگامی اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد در ارتقای صنعت قهوه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سید جمال حسینی، رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد، گفت: این اتحادیه با تشکیل میز تخصصی قهوه، تلاش می‌کند تا با حضور متخصصان و فعالان این حوزه از جمله رست‌کاران، سازندگان تجهیزات و ماشین‌آلات فرآوری و فروشندگان، به شناسایی چالش‌ها، ارائه راهکارها و بهره‌گیری از تجربیات موفق بپردازد.

وی با اشاره به برگزاری میز تخصصی قهوه افزود: با توجه به افزایش روزافزون مصرف قهوه، اتحادیه مصمم است تا با برگزاری این میز تخصصی، به ارتقای کیفیت، نوآوری و تولید محصولات سالم برای جامعه کمک کند.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد، ضمن تأکید بر اهمیت به‌روز بودن اطلاعات و آشنایی با فناوری‌های نوین، گفت: «اتحادیه با درک نیازهای بازار و تلاش برای رفع موانع، به دنبال توسعه بازار و بهبود و حرفه‌ای شدن فضای کسب‌وکار در صنعت قهوه است.»

حسینی تاکید کرد: در تلاش هستیم تا با ارائه خدمات متنوع و حمایت از تولیدکنندگان و فعالان این حوزه، به ارتقای سطح کیفی محصولات کمک کنیم.

لازم به ذکر است برگزاری میزهای تخصصی که از سال ۱۴۰۳ و با آغاز به کار هیئت مدیره جدید اتحادیه آجیل و خشکبار کلید خورده، با هدف افزایش آگاهی اعضا، هم‌افزایی و بهبود فضای کسب‌وکار در این حوزه صورت می‌گیرد.

این اتحادیه با اعتقاد به اتاق فکر و کار تیمی و بهره‌گیری از خرد جمعی، میزهای تخصصی محصولی را به عنوان یکی از مهم‌ترین و جدیدترین اقدامات خود در دستور کار قرار داده است. تاکنون محصولاتی نظیر پسته، عناب، زرشک، فندق و قهوه در این میزها مورد بررسی قرار گرفته‌اند و برنامه‌هایی برای گسترش این اقدام در آینده نیز در دست تدوین است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha