ویدئو رسیده به تحریریه قدس خراسان رب‌های گوجه‌فرنگی کپک زده‌ای را نشان می‌دهد که مشخص نیست با سهل انگاری یک مسئول و خروج از سردخانه مشهد؛ به دست مصرف کننده می‌رسد یا اینکه جلوی توزیع آن گرفته می‌شود.

قمار با سلامت مردم در سایه بی‌توجهی مسئولان
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، «برای تحویل بار به سردخانه مشهد رفتم و دیدم ربی را که خراب و فاسد شده، به صورت غیربهداشتی و فله بار می‌زنند تا به بیرون از سردخانه یا شهر دیگری ببرند. لطفاً پیگیری کنید که سرنوشت این رب‌ها چه خواهد شد؟» این پیام یکی از مخاطبان قدس خراسان است که همراه با یک ویدئو، از طریق شبکه‌های اجتماعی به دست این تحریریه رسیده است. محتوای این ویدئو، وضعیت به شدت نامناسب رب‌های گوجه‌فرنگی را نشان می‌دهد که داخل کیسه‌های پلاستیکی با آثار کپک درون بشکه‌های بزرگ، زیر نور مستقیم خورشید و گرمای خرداد ماه، پشت یک تریلی بار زده شده است.
از آنجایی که حساسیت این موضوع با توجه به احتمال رسیدن این رب‌ها به دست مصرف‌کننده بالا بود، خبرنگار ما با اطلاع به علوم پزشکی مشهد موضوع را پیگیری کرد.
مدیر فراورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کارشناسان علوم پزشکی مشهد به محض اطلاع از این موضوع به محل اعزام شدند؛ اما به دلیل خروج کامیون از محل سردخانه، موفق به بررسی محموله مورد نظر نشدند، توضیح داد: روز یکشنبه کامیون حامل این رب‌ها برای تحویل بار به سردخانه مذکور رسید؛ اما به دلیل حضور نداشتن مسئول فنی سردخانه و به پایان رسیدن ساعت اداری، این رب‌ها توسط مسئول انبار سردخانه پذیرش نشده است. روز دوشنبه در بررسی مسئول فنی سردخانه مشخص شد محموله، دارای استانداردهای لازم نیست و اجازه ورود به سردخانه داده نشد.
میترا رضایی با ذکر این نکته که اقدام‌های لازم برای متوقف کردن کامیون و بررسی عاملان اصلی این موضوع صورت گرفته، گفت: شماره پلاک کامیون (که توسط مخاطب ارسال شده بود) برای رسیدگی به دادسرا و پلیس راهور داده شده تا موقعیت دقیق آن و اینکه آیا محموله مورد نظر تخلیه شده یا خیر، مشخص شود و بتوانیم اقدام‌های پیشگیرانه را انجام دهیم. قرار است راننده کامیون برای توضیحات بیشتر به دادسرا مراجعه کند تا مسئولان در مورد اینکه مبدأ این رب‌های گوجه‌فرنگی دقیقاً کجاست و اگر بار تخلیه شده، مکان آن مشخص شود، اطلاعاتی را بدست بیاورند تا به مصرف‌کننده نرسد.
وی افزود: پیگیری قضایی برای برخورد با عاملان این تخلف ادامه دارد و نخستین گام در برخورد با این موضوع، مشخص شدن مبدأ این محصولات فاسد است. قدم بعدی نیز انجام آزمایش‌های لازم به منظور تأیید ناسالم بودن آن است تا معدوم‌سازی آن‌ها انجام شود.
هرچند پیگیری این تخلف از طریق مسئولان دلسوز ادامه دارد؛ اما اگر مسئول سردخانه بارنامه را بررسی و جزئیات آن را ثبت می‌کرد و مانند مخاطب دغدغه‌مند قدس پیگیری انجام می‌داد، راننده کامیون فرصتی برای ادامه این تخلف نداشت. حال پرسش این است که چطور محصول ناسالم، تشخیص داده می‌شود؛ اما برای آن اقدام مؤثری صورت نمی‌گیرد؟

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha