به گزارش قدس خراسان، علی اکبر محمّدی در این خصوص اظهار کرد: وجود نواقص بهداشتی بحرانی، ۲ واحد خدمات آشپزی در نیشابور را به تعطیلی کشاند.
رئیس مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: اجرای دستورات و توصیههای بهداشتی توسط متصدیان مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، به ویژه مراکز تولید مانند رستورانها، کترینگ و آشپزخانهها، فستفود و اغذیهفروشیها لازم و ضروری است.
وی عنوان کرد: نواقص بحرانی به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیستند چرا که مستقیما با سلامت مشتری مرتبط هستند، بنابراین در صورتی که متصدی در جهت رفع نواقص بهداشتی اقدام نکند قطعا برابر مقررات با وی رفتار میشود.
محمدی تاکید کرد: کارشناسان بهداشت محیط نیشابور در ۳ شیفت صبح، بعد از ظهر و شب بازرسی و نظارتهای بهداشتی، کنترل موادغذایی، تجهیزاتی و ساختمانی را در دستور کار خود دارند و در صورت عدم توجه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یا اماکن عمومی به تذکرات بهداشتی، مقررات بر مبنای اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و قوانین تعزیرات حکومتی اعمال خواهد شد.
نظر شما