۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۱۰۸۹۵۵۰

رئیس مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از اجرای پلمب ۲ واحد خدمات آشپزی با نواقص بهداشتی بحرانی در نیشابور خبر داد.

پلمب ۲ واحد صنفی در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی اکبر محمّدی در این خصوص اظهار کرد: وجود نواقص بهداشتی بحرانی، ۲ واحد خدمات آشپزی در نیشابور را به تعطیلی کشاند.

رئیس مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: اجرای دستورات و توصیه‌های بهداشتی توسط متصدیان مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، به ویژه مراکز تولید مانند رستوران‌ها، کترینگ و آشپزخانه‌ها، فست‌فود و اغذیه‌فروشی‌ها لازم و ضروری است.

وی عنوان کرد: نواقص بحرانی به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیستند چرا که مستقیما با سلامت مشتری مرتبط هستند، بنابراین در صورتی که متصدی در جهت رفع نواقص بهداشتی اقدام نکند قطعا برابر مقررات با وی رفتار می‌شود.

محمدی تاکید کرد: کارشناسان بهداشت محیط نیشابور در ۳ شیفت صبح، بعد از ظهر و شب بازرسی و نظارت‌های بهداشتی، کنترل موادغذایی، تجهیزاتی و ساختمانی را در دستور کار خود دارند و در صورت عدم توجه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یا اماکن‌ عمومی به تذکرات بهداشتی، مقررات بر مبنای اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و قوانین تعزیرات حکومتی اعمال خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha