محمود دارابی در حاشیه بازدید از کارخانه آرد اظهار کرد: با توجه به اینکه اعضای اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد ۹۶۰ نفر هستند و هر چند به تازگی نرخنامه جدید نانوایان سطح شهر مشهد اعلام شده بنابراین تولید نان کامل قیمت تمام شده آن را افزایش داده و به نظر میرسد بازنگری در نرخهای نان ضرورت داشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد افزود: به تازگی کارخانههای آرد زیرپوشش این اتحادیه تولید آرد کامل را آغاز کردهاند بهطوری که سبوسگیری از گندم را از ۱۵ و ۲۰ درصد به دو تا سه درصد کاهش دادهاند در همین راستا ۲۲ نانوایی در مشهد از آرد این کارخانهها برای تولید نان کامل بهره میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: ۲۲ نانوایی مشهد نان خود را با آرد کامل(با میزان سبوسگیری دو تا سه درصدی از گندم) تولید میکنند.کاهش درصد سبوسگیری آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان میشود، نانهایی که با استفاده از دستگاه استاندارد پخته می شوند، نه تنها سالمتر بلکه بافت و طعم بهتری هم دارند.
دارابی با اشاره به اینکه اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد دو کارخانه از مجموعه ۳۲ کارخانه آرد خراسان رضوی را در اختیار دارد، تأکید کرد: کارخانه آرد یاسین در سال ۱۴۰۱ با بهرهگیری از تسهیلات بانک توسعه تعاون به صورت کاملا مدرن شروع به فعالیت کرد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد اضافه کرد: این کارخانه ظرفیت تولید آرد از چهار هزار و ۵۰۰ تن گندم را دارد، اما به دلیل سهمیهبندی گندم در خراسان رضوی، سهم این کارخانه دو هزار و ۳۰۰ تا دو هزار و ۵۰۰ تن گندم در ماه است.
سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون خراسان رضوی نیز ادامه داد: اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد از شرکتهای تعاونی قدیمی این شهر است که سابقه فعالیت آنها به ۲۷ سال قبل بازمیگردد، بانک توسعه تعاون تاکنون ۵۲۰ میلیارد ریال در ایجاد کارخانههای آرد زیرمجموعه این اتحادیه مشارکت مالی داشته است.
مجتبی حدادی عنوان کرد: یکی از وظایف بانک توسعه تعاون، پرداخت تسهیلات به بخش تعاون است، بنابراین به موجب تکلیف و ماموریتی که در اساسنامه دارد، تا حدود ۷۰ درصد منابع بانک را در اختیار بخش تعاونی اعم از اشخاص عضو تعاونی و شرکتهای تعاونی قرار میدهد.
بازنگری در نرخهای نان ضروری است
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد گفت: هر چند بهتازگی نرخنامه جدید نانوایان سطح شهر مشهد اعلام شده، اما تولید نان کامل قیمت تمام شده آن را افزایش داده و به نظر میرسد بازنگری در نرخهای نان ضروری است.
محمود دارابی در حاشیه بازدید از کارخانه آرد اظهار کرد: با توجه به اینکه اعضای اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد ۹۶۰ نفر هستند و هر چند به تازگی نرخنامه جدید نانوایان سطح شهر مشهد اعلام شده بنابراین تولید نان کامل قیمت تمام شده آن را افزایش داده و به نظر میرسد بازنگری در نرخهای نان ضرورت داشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد افزود: به تازگی کارخانههای آرد زیرپوشش این اتحادیه تولید آرد کامل را آغاز کردهاند بهطوری که سبوسگیری از گندم را از ۱۵ و ۲۰ درصد به دو تا سه درصد کاهش دادهاند در همین راستا ۲۲ نانوایی در مشهد از آرد این کارخانهها برای تولید نان کامل بهره میگیرند.
وی خاطرنشان کرد: ۲۲ نانوایی مشهد نان خود را با آرد کامل(با میزان سبوسگیری دو تا سه درصدی از گندم) تولید میکنند.کاهش درصد سبوسگیری آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان میشود، نانهایی که با استفاده از دستگاه استاندارد پخته می شوند، نه تنها سالمتر بلکه بافت و طعم بهتری هم دارند.
دارابی با اشاره به اینکه اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد دو کارخانه از مجموعه ۳۲ کارخانه آرد خراسان رضوی را در اختیار دارد، تأکید کرد: کارخانه آرد یاسین در سال ۱۴۰۱ با بهرهگیری از تسهیلات بانک توسعه تعاون به صورت کاملا مدرن شروع به فعالیت کرد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد اضافه کرد: این کارخانه ظرفیت تولید آرد از چهار هزار و ۵۰۰ تن گندم را دارد، اما به دلیل سهمیهبندی گندم در خراسان رضوی، سهم این کارخانه دو هزار و ۳۰۰ تا دو هزار و ۵۰۰ تن گندم در ماه است.
سرپرست مدیریت شعب بانک توسعه تعاون خراسان رضوی نیز ادامه داد: اتحادیه تعاونیهای آرد و نان مشهد از شرکتهای تعاونی قدیمی این شهر است که سابقه فعالیت آنها به ۲۷ سال قبل بازمیگردد، بانک توسعه تعاون تاکنون ۵۲۰ میلیارد ریال در ایجاد کارخانههای آرد زیرمجموعه این اتحادیه مشارکت مالی داشته است.
مجتبی حدادی عنوان کرد: یکی از وظایف بانک توسعه تعاون، پرداخت تسهیلات به بخش تعاون است، بنابراین به موجب تکلیف و ماموریتی که در اساسنامه دارد، تا حدود ۷۰ درصد منابع بانک را در اختیار بخش تعاونی اعم از اشخاص عضو تعاونی و شرکتهای تعاونی قرار میدهد.
نظر شما