در این شیوه از پذیرایی که از دوره صفویه رواج یافت، افرادی با عنوان «طبقچی» وظیفه حمل سینیهای غذا برای این میهمانان خاص را بر عهده داشتند. این تشریفات که بخشی از آداب میزبانی آستان قدس رضوی به شمار میرفت، تا اواخر دوره قاجار ادامه داشت؛ البته در اسناد آن دوران، از طبقچیها با عنوان «مجموعهکشِ کارخانه» یاد شده است.
۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۱۰۹۳۸۶۳
در گذشته، مهمانان ویژهای چون سیاستمداران، علما، سفرا و وزیران که به مشهد سفر میکردند، پذیرایی متفاوتی در محل اقامت خود تجربه میکردند.
نظر شما