۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۹
کد خبر: ۶۰۰۶۶۹

قدس انلاین : رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: مصوبه تولید نان و فرآورده‌های بدون گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک در خراسان رضوی عملیاتی شد.

تولید نان بدون گلوتن در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر علی میری در حاشیه اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی در استانداری خراسان رضوی، گفت: تولید نان و فرآورده‌های بدون گلوتن آغاز و اولین محصولات در دسترس بیماران قرار داده شد.


وی افزود: پیش از این، این مواد در استان تولید نمی‌شد و به علت این که بیماران سلیاک، نان، بیسکویت و شیرینی دیگری را نمی‌توانستند استفاده کنند باید از دیگر استان‌ها و تهران این مواد با هزینه بسیار بالایی تهیه می‌شد و تدوین سند کنترل و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر در سال ۱۳۹۶ تصویب و اجرا و در ادامه تدوین سند امنیت غذایی استان انجام و به دستگاه‌ها ارائه شد.

رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی گفت: درافرادی که بیماری سلیاک دارند کاهش وزن بر اثر تخریب بافت روده و کاهش جذب مواد مغذی اتفاق می‌افتد از این رو استفاده از رژیم بدون گلوتن می‌تواند موجب شود بافت روده به شکل سالم خود برگرددو مشکل هضم و جذب مواد دفع شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha