قدس آنلاین:استادیار دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بوییدن خیار، سیب و گلاب احساس تشنگی را کمابیش کاهش می‌دهد.

کاهش تشنگی با بوییدن خیار، سیب و گلاب
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛مجید انوشیروانی افزود: از دیدگاه طب ایرانی، احساس تشنگی گاه ناشی از افزایش حرارت در قلب است نه کاهش میزان آب یا افزایش غلظت اسمولیت‌ها (نمک) در خون، در این صورت، بوییدن خیار، سیب و گلاب احساس تشنگی را کمابیش کاهش می‌دهد همچنین تنفس در هوای خنک نیز احساس تشنگی را کمتر می‌کند.

وی گفت: هیچکدام از این اقدامات، محتوای آب داخل عروق را افزایش نمی‌دهند بلکه با بهبود خودتنظیمی دما و تعدیل حرارت داخلی بدن و کاهش پرکاری سیستم سمپاتیک قلبی، احساس عطش را کم کرده و ضمناً از تحلیل رطوبت‌های بدنی جلوگیری می‌کنند.

استادیار دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تشنگی شدید همراه با میل زیاد به نوشیدن آب سرد، طبیعی نیست و اگر این میل با علائمی مانند نفخ و سنگینی معده و آبریزش شبانه دهان همراه باشد، ممکن است ناشی از وجود بلغم شور و گرم در معده باشد. در این حالت، تشنگی با نوشیدن آب سرد و یخ تسکین نمی‌یابد و حتی بیشتر نیز می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛  انوشیروانی گفت: برای بهبود این گونه تشنگی، نوشیدن آب سرد و یخ ممنوع است و بجای آن باید حدود ۱۰ روز شربت سکنجبین با دمای ولرم مایل به داغ نوشیده شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha