گیلان- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در استان گیلان ۹ واحد پرورش بوقلمون فعال است که شهرستان های رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین فعالیت پرورشی را در این خصوص دارند.

گوشت بوقلمون جایگزین مناسبی برای مرغ مصرفی خانوار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ، علی اکبرنژاد گفت: گوشت بوقلمون حاوی هر دو گوشت سفید و قرمز( ۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) و همچنین با داشتن  پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم گیلان قرار بگیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه هر سال مصرف گوشت در ماه مبارک رمضان افزایش می یابد، امسال گوشت بوقلمون به کمک وارد بازار شده است.

اکبرنژاد با بیان اینکه گوشت بوقلمون بسیار سالم است، خاطرنشان کرد: در استان گیلان ۹ واحد پرورش بوقلمون فعال است که شهرستانهای رشت، رودبار و لاهیجان بیشترین فعالیت پرورشی را در این خصوص دارند.

وی تصریح کرد:از این واحدهای تولیدی پرورش بوقلمون استان در سال گذشته حدود ۷۵۰ تن گوشت تولید شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha