۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
کد خبر: ۱۰۷۸۰۴۷

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو، بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع غذا و خوراکی های نذری‌ در ایام محرم تأکید کرد.

توصیه های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کلثوم خیرالهی، با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، گفت: استفاده از فرآورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است. نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد. همچنین ظروف یکبار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد.

وی افزود: حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آئین‌های دینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha