رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول از معدوم سازی ۱۶ تن فرآورده خام دامی در این شهرستان خبر داد.

معدوم سازی ۱۶ تن فرآورده خام دامی در دزفول
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  محسن ورجاوند رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۱۶ تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیرقابل مصرف در چهار ماه نخست امسال جمع آوری و طیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی با حکم مقام  قضایی نسبت به معدوم سازی آنها اقدام شد.

وی افزود: در راستای ارتقای سلامت، بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی انجام شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول ادامه داد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی دزفول شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور، رستوران‌ها، قصابی‌ها، سردخانه‌ها و دیگر مکان‌ها است.

وی بیان کرد: نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و سردخانه‌های نگهداری از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی است.

ورجاوند یکی از اقدامات موثر و مطلوب برای ارتقای بهداشت عمومی را تشدید نظارت‌ها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات دانست و گفت: تامین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی از مهم‌ترین اهداف و اولویت‌های دامپزشکی به شمار می‌روند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول از شهروندان خواست هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha